Αποχώρηση J2Us - J2US: Αποχώρησαν Έφη Σαρρή και Τρύφωνας Σαμαράς - Βασίλης - Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη.

Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό. Το όγδοο live του just the 2 of us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του σαββάτου με πολλές . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη. Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί.

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . γιωργος κοψιδας - LIFEBUZZ.gr
γιωργος κοψιδας - LIFEBUZZ.gr from lifebuzz.gr
Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Τελικά, από το j2us αποχώρησε η super kiki και ο γιώργος βελισσάρης. Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live! Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον .

Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη.

Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! Κυριακή, 14 νοεμβρίου 2021, 09:46 ourlife.gr +2 πηγές. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί. Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Το όγδοο live του just the 2 of us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του σαββάτου με πολλές . Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη. Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό. Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Με πολύ χορό, τραγούδι αλλά και πολλές εκπλήξεις .

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Τελικά, από το j2us αποχώρησε η super kiki και ο γιώργος βελισσάρης.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Παρθένα Χοροζίδου: Î'Ï…Ï„ÏŒ ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα
Παρθένα Χοροζίδου: Î'Ï…Ï„ÏŒ ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα from spoilers.gr
Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό. Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live! Με πολύ χορό, τραγούδι αλλά και πολλές εκπλήξεις . Το όγδοο live του just the 2 of us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του σαββάτου με πολλές . Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη.

Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί.

Με πολύ χορό, τραγούδι αλλά και πολλές εκπλήξεις . Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη. Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό. Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί. Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους . Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Κυριακή, 14 νοεμβρίου 2021, 09:46 ourlife.gr +2 πηγές. Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live! Τελικά, από το j2us αποχώρησε η super kiki και ο γιώργος βελισσάρης.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό.

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . J2US: Εκτός διαγωνισμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο
J2US: Εκτός διαγωνισμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο from image.fthis.gr
Με πολύ χορό, τραγούδι αλλά και πολλές εκπλήξεις . Ακόμα μία κυριακή και ακόμα μία αποχώρηση από το j2us, με πολλές ανατροπές! Το όγδοο live του just the 2 of us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του σαββάτου με πολλές . Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί. Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live! Κυριακή, 14 νοεμβρίου 2021, 09:46 ourlife.gr +2 πηγές. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης!

Ένα j2us που τα είχε όλα ήταν το χθεσινό, αφού είχαμε νέους .

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ιωάννας τούνη, μια νέα διαγωνιζόμενη μπήκε στο 'j2us' ως παρτενέρ του τραγουδιστή νικηφόρου. Μια αποκλειστική είδηση για το j2us μετέδωσε ο κώστας φραγκολιάς το πρωί. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! Κυριακή, 14 νοεμβρίου 2021, 09:46 ourlife.gr +2 πηγές. Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη. Το 8ο live show του j2us ήταν φανταστικό. Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό live του j2us αφού συνέβη διπλή αποχώρηση παικτών. Με πολύ χορό, τραγούδι αλλά και πολλές εκπλήξεις . Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο . Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live! Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η μάρα μεϊμαρίδη με τον . Τελικά, από το j2us αποχώρησε η super kiki και ο γιώργος βελισσάρης.

Αποχώρηση J2Us - J2US: Î'ποχώρησαν Έφη Σαρρή και Τρύφωνας Σαμαράς - Î'ασίλης - Ο νικηφόρος ως παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της ιωάννας τούνη.. Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! Τα 10 ζευγάρια του j2us ήρθαν αντιμέτωπα με την τρίτη αποχώρηση, με την μάρα μεϊμαρίδη και τον stan και την κέλλυ κελεκίδου με τον δημήτρη . Το όγδοο live του just the 2 of us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του σαββάτου με πολλές . Τελικά, από το j2us αποχώρησε η super kiki και ο γιώργος βελισσάρης. Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χτεσινό live!

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο  αποχωρηση j2us. Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη σκηνή τη λάουρα νάργες, η οποία θα πάρει τη θέση της ιωάννας τούνη, η οποία αποχώρησε το προηγούμενο σάββατο .